2todrive

2toDrive

2toDrive is een initiatief dat jongeren tussen de 16,5 en 18 jaar oud de mogelijkheid biedt om rijervaring op te doen. En dit gebeurd namelijk onderbegeleiding van een ervaren rijinstructeur. Dit initiatief is in 2017 van start gegaan, en sindsdien is het populair geworden onder jongeren in Delft2toDrive die graag rijlessen willen volgen.

Voorwaarden 2toDrive

In Delft zijn verschillende autorijscholen die 2toDrive aanbieden, met verschillende tarieven en rijlessenpakketten. Het is aan te raden om te vergelijken tussen verschillende autorijscholen en hun tarieven voordat je een beslissing maakt. Zo kun je de beste deal vinden die bij jou past.

Om deel te nemen aan 2toDrive in Delft, moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs voor het maken van de theorie-examen, en moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn. Verder moet je een contract tekenen met een rijinstructeur, waarin je je houdt aan bepaalde regels zoals het rijden onder begeleiding, en het respecteren van de maximumsnelheid.

Autorijlessen vanaf 16,5 jaar!

2toDriveBen je jonger dan 18 jaar en wil je graag autorijlessen volgen in Delft? Dan is 2toDrive wellicht iets voor jou! 2toDrive is een speciale regeling van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) waarbij je al op jonge leeftijd kunt beginnen om autorijlessen te volgen.

Om gebruik te kunnen maken van 2toDrive, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn en moet je een geldig identiteitsbewijs hebben. Je moet ook een geldig theoriecertificaat hebben behaald. Dit certificaat bewijst dat je de verkeersregels en -verkeer kent.

Als je aan deze voorwaarden voldoet, kun je bij een rijschool in Delft autorijlessen nemen met 2toDrive. Je kunt dan op een begeleide manier deelnemen aan het verkeer, onder begeleiding van een rijinstructeur. Zo leer je op een veilige manier rijden en kun je je voorbereiden op het praktijkexamen.